12 Φεβρ 2011 - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

PDF Εκτύπωση E-mail

 

 ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε ροταριανό επιμορφωτικό και ενημερωτικό σεμινάριο στη Μυτιλήνη και, συγκεκριμένα, στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου  «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» από τις 15.30-20.00. Κατά τη διάρκεια των εγγραφών και του καφέ οι ροταριανοί των Ομίλων Μυτιλήνης, Καλλονής και Λήμνου γνωρίστηκαν με τους προσκεκλημένους προ-προέδρους της Περιφέρειας, Πάνο Τζούμα, Μπάμπη Αθανασιάδη και το βοηθό διοικητή Νίκο Γιαννακάκη. 
Τα θέματα του συνεδρίου ήταν:

1. Επέκταση και διατήρηση μελών
2. Ροταριανό Ίδρυμα

Το πρώτο θέμα αναπτύχθηκε σε δύο υποενότητες από το ροταριανό πρόεδρο του Ρ.Ο.Μυτιλήνης, Σπύρο Καρδακάρη, και από το Γραμματέα του Ομίλου, Ηλία Παπαγεωργίου.
Το δεύτερο θέμα το παρουσίασε ο προδιοικητής της Περιφέρειας, Πάνος Τζούμας, σε τρεις υποενότητες.
Τις εργασίες του συνεδρίου διηύθυνε με αριστοτεχνικό τρόπο ο προδιοικητής Μπάμπης Αθανασιάδης.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι ροταριανοί υπέβαλαν ουσιαστικές ερωτήσεις και κατέθεσαν τα καλοπροαίρετα σχόλιά τους.
Το βράδυ ακολούθησε συνεστίαση στο ίδιο ξενοδοχείο. Μετά τις καθιερωμένες ροταριανές εργασίες, οι προσκεκλημένοι αξιωματούχοι απηύθυναν χαιρετισμό στο ροταριανούς και στους φίλους των ροταριανών. Τη συνεστίαση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, ο οποίος μάλιστα προσέφερε δώρα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Δώρα και σημαίες αντάλλαξαν, επίσης, ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Μυτιλήνης και οι προσκεκλημένοι προ-πρόεδροι.
Η βραδιά συνεχίστηκε με καλό φαγητό και απαλή μουσική.