Δημιουργία Ομίλων

Ρ.Ο. Λήμνου

PDF Εκτύπωση E-mail

 

Σάββατο 5 Μαϊου 2007
Ρ.Ο. Λήμνου

ΕΠΙΔΟΣΗ ΧΑΡΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

 

 Το Σάββατο 5  Μαΐου 2007 σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης», στη Μύρινα έγινε η επίδοση της «Χάρτας Αναγνώρισης» του Δ. Ρ. για τον Ροταριανό Όμιλο Λήμνου από τον διοικητή της Περιφέρειάς μας  Vojislav Mitic.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές αρχές του νησιού προεξάρχοντος του Έπαρχου Μύρινας, ο κ. Δημητρίου Σάραγκα μετά της  συζύγου του Σοφίας. Παρόντες οι δήμαρχοι Μύρινας Αθανάσιος Σκαμάγκης με τη σύζυγό του, Μούδρου Κώστας Αδαμίδης, και Ατσικής Ανδρέας Καλατζής με τη σύζυγό του Πένη.
Την μεγάλη σημασία του γεγονότος τόνισε η παρουσία των τ. Διοικητών Γιώργου Βασιλικιώτη και της συζύγου του Λιόλιας, Γιώργου Σολεμετζίδη, Χάινς Κούνιο και της συζύγου του Σέλι και του Κυριάκου Κατσίκη με τη σύζυγό του Τούλα.

 

Ρ.Ο. Καλλονής

PDF Εκτύπωση E-mail

 

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008
Ρ.Ο. Καλλονής

ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ

 Ο Ρ. Ο. Μυτιλήνης, μετά την ίδρυση του Ρ. Ο. Μύρινας Λήμνου, είχε θέσει σαν στόχο την ίδρυση νέου Ροταριανού Ομίλου στο νησί μας. Έτσι μετά από συντονισμένες προσπάθειες ο Ρ. Ο. Καλλονής είναι το καινούριο κύτταρο προσφοράς στο νησί μας που έλαβε την επίσημη «Χάρτα Αναγνώρισης»  του, από το Διεθνές Ρόταρυ.

Σε μια λαμπρή τελετή στο ξενοδοχείο «ΚΑΛΛΟΝΗ ΙΙ», το Σάββατο 21 Ιουνίου 2008, ο τ. Διοικητής της 2480 Ρ. Περιφέρειας Βορείου Ελλάδος, Σερβίας, Μαυροβουνίου, Κοσόβου και FYROM, εκπροσωπώντας τον Δ/τη της παρούσης χρονικής περιόδου Βασίλη Χρηστάρα, που απουσίαζε στην Αμερική, επέδωσε την «Χάρτα» επίσημης αναγνώρισης του Ρ. Ο. ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΛΕΣΒΟΥ - ΕΛΛΑΣ.