Δωρεά στο σύλλογο Μεταμόρφωση

PDF Εκτύπωση E-mail

Τα μέλη του Ρ.Ο. Μυτιλήνης, κατα τη διάρκεια των εκδρομών τους, εκτός από τις στιγμές χαλάρωσης που απολαμβάνουν, εκτελούν και φιλανθρωπικό έργο.
Συνεστίαση στη Βατούσα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2007 πραγματοποίησε ο Ρ.Ο.Μυτιλήνης, με σκοπό αφενός να γνωρίσουν οι ροταριανοί το χωριό και την ιστορία του, και αφετέρου να ανταποκριθούν σε παλαιότερο αίτημα του τοπικού συλλόγου "Μεταμόρφωση" για οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να κατασκευαστεί γήπεδο 5x5 στο χωριό.

Οι ροταριανοί της Μυτιλήνης ανακοίνωσαν την ενίσχυση του συλλόγου με 1.000 ευρώ για το σκοπό αυτό. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Σπύρος Καρδακάρης, υποσχέθηκε επίσης "υιοθέτηση" του χωριού από τον Όμιλο, όπως έχει γίνει και με το χωριό "Λεπέτυμνος", κάτι που σημαίνει ότι οι Ροταριανοί γιατροί, αλλά και άλλοι επαγγελματίες, θα προσφέρουν αφιλοκερδώς υπηρεσίες στο χωριό από κάθε "μετερίζι", με κύριες δραστηριότητες τις επισκέψεις και εξετάσεις ασθενών.

Επιπλέον ο πρόεδρος αναφέρθηκε στη προσπάθεια του ομίλου για χορήγηση 4 υποτροφιών ετησίως σε οικονομικά αδύνατους σπουδαστές και φοιτητές.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ